Direct contact? Bel: 070 - 321 4567

Home > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Huisartsenpraktijk Zonneoord, opgericht in 2004, is gevestigd in het voormalige kerkgebouw Pius X aan het Zonneoord in de wijk Bouwlust. 

Pius X, in 1960 gebouwd, vervulde als kerk een centrale rol in de wijk Bouwlust. Van 2002 tot 2004 onderging het kerkgebouw een grondige metamorfose teneinde negen huisartsen, verenigd in de omvangrijke huisartsenpraktijk Zonneoord - een zogenoemde HOED-praktijk: Huisartsen Onder Een Dak - te kunnen huisvesten.

Huisartsenpraktijk Zonneoord probeert met 10 huisartsen en een team van doktersassistentes, praktijkondersteuners en verpleegkundigen de zorg te leveren die aansluit bij uw behoefte.

Pius X biedt naast uitgebreide medische zorg door Huisartsenpraktijk Zonneoord ook andere diensten op medisch, paramedisch en sociaal gebied, zoals een apotheek, een fysiotherapeut, psycho-medisch centrum Parnassia, verloskundigen en diëtisten.

Zo vervult Pius X opnieuw, als breed zorg- en welzijnscentrum een belangrijke centrale rol voor de bewoners van Bouwlust en omliggende wijken.