Direct contact? Bel: 070 - 321 4567

Home > Afspraak

Regel met gemak uw zorg online!

Via mijngezondheid.net (MGN) kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Daarnaast kunt u afspraken maken, uw dossier bekijken en herhaalrecepten aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Aanmelden MGN

Wanneer u nog geen account heeft aangemaakt voor MGN, kunt u zich hier aanmelden bij uw eigen huisarts. 

Online afspraken inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda via mijngezondheid.net (MGN). Onder aan deze pagina vindt u de knop om in te loggen bij MGN. Om dit te kunnen doen, heeft u wel eerst een DigiD nodig. 

Telefonisch afspraak maken

Afspraken kunt u van maandag tot en met vrijdag maken van 8.00 uur tot 16.00 uur.  U kunt van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 070 - 321 4567. 

Heeft u meerdere problemen of denkt u dat u aan tien minuten niet voldoende zal hebben, geef dit dan aan. De assistente kan dan extra tijd voor u reserveren in het spreekuur. Ook als u met meerdere mensen op het spreekuur wilt komen kunt u dit het best aangeven als u een afspraak maakt. Wanneer u een afspraak niet na kunt komen, belt u die dan tijdig af.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Voor betrouwbare informatie over uw ziekte en gezondheid kunt ook eerst kijken op: https://www.thuisarts.nl/

 Afspraak maken met Digid